many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮 时间:2018/10/21 17:55:46
manyyearsago,mydadwasdiagnosedwithaterminalillnessmanyyearsago,mydadwasdiagnosedwithaterminalillness

many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness
many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness

many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness
Many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness.He was unable to work at 1 job.He would be fine for quite a while,but would then fall suddenly 2 and have to be admitted to the hospital.
He wanted to do something to keep himself 3 ,so he decided to volunteer at the local children 4 .My dad loved kids.He would talk to them and play with them.Sometimes,he would 5 one of his kids.In certain instances,he would give 6 to the sad parents of these children.
One of his kids was a girl who had been admitted with a 7 disease that paralyzed her from the neck down.I don’t know the 8 of the disease,but I do know that it was very sad for a little girl.My dad decided to try to help her.He started 9 her in her room,bringing paints,brushes and paper.He stood the paper up 10 a backing,put the paintbrush in his mouth and began to paint.He didn’t use his hands at all.Only his 11 would move.He would visit her 12 he could and paint for her.All the while he would tell her,“see,you can do 13 you set your mind to.”
14 ,she began to paint using her mouth,and she and my dad became friends.Soon after,the little girl was discharged.My dad also 15 the children hospital for a little while because he became ill.Sometime later after my dad had recovered and 16 to work,he was at the volunteer counter one day and 17 the front door open.In came the little girl who had been paralyzed,but this time she was 18 .She ran straight to my dad and hugged him really tight.She gave my dad a picture she had done using her 19 .At the bottom it read,“thank you for helping me walk.”
Sometimes love is more 20 than doctors,and my dad-who died just a few months after the little girl gave him the picture-loved every single child in that hospital.
1.A.an important B.a steady C.an easy D.a good
2.A.ill B.behind C.asleep D.down
3.A.well B.wealthy C.busy D.healthy
4.A.palace B.hospital C.center D.park
5.A.teach B.miss C.lose D.treat
6.A.speech B.comfort C.praise D.help
7.A.special B.curious C.strange D.rare
8.A.result B.reason C.name D.course
9.A.observing B.drawing C.painting D.visiting
10.A.with B.across C.against D.over
11.A.head B.neck C.fingers D.eyes
12.A.with whoever B.whenever C.as if D.as soon as
13.A.everything B.something C.anything D.nothing
14.A.Basically B.Naturally C.Eventually D.Suddenly
15.A.left B.entered C.rushed to D.stayed at
16.A.stopped B.returned C.hesitated D.refused
17.A.pushed B.noticed C.observed D.kicked
18.A.shouting B.lying C.walking D.jumping
19.A.hands B.pens C.paper D.mind
20.A.thankful B.useful C.thoughtful D.powerful
1.B 2.A 3.C 4.B 5.C 6.B 7.D 8.C 9.D 10.C 11.A 12.B 13.C 14.C 15.A 16.B 17.B 18.C 19.A 20.D
.你的问题问得太虚了..同一篇文章的完型出的题可能不一样.

很多年以前 我父亲被诊断为病情的晚期 考察 diagnose 后的搭配 为with

很多年前,我父亲被诊断得了晚期疾病。

我也想来回答,但是怎么也摸不着头脑。
楼上真的是心灵相通,pfpf。

Many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness. He was unable to work at 1 job. He would be fine for quite a while, but would then fall suddenly 2 and have to be admitted to...

全部展开

Many years ago,my dad was diagnosed with a terminal illness. He was unable to work at 1 job. He would be fine for quite a while, but would then fall suddenly 2 and have to be admitted to the hospital.
He wanted to do something to keep himself 3 , so he decided to volunteer at the local children 4 . My dad loved kids. He would talk to them and play with them. Sometimes, he would 5 one of his kids. In certain instances, he would give 6 to the sad parents of these children.
One of his kids was a girl who had been admitted with a 7 disease that paralyzed her from the neck down. I don’t know the 8 of the disease, but I do know that it was very sad for a little girl. My dad decided to try to help her. He started 9 her in her room, bringing paints, brushes and paper. He stood the paper up 10 a backing, put the paintbrush in his mouth and began to paint. He didn’t use his hands at all. Only his 11 would move. He would visit her 12 he could and paint for her. All the while he would tell her, “see, you can do 13 you set your mind to.”
14 , she began to paint using her mouth, and she and my dad became friends. Soon after, the little girl was discharged. My dad also 15 the children hospital for a little while because he became ill. Sometime later after my dad had recovered and 16 to work, he was at the volunteer counter one day and 17 the front door open. In came the little girl who had been paralyzed, but this time she was 18 . She ran straight to my dad and hugged him really tight. She gave my dad a picture she had done using her 19 . At the bottom it read, “thank you for helping me walk.”

收起