2017大学英语四级词汇练习题及答案(12)

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮 时间:2018/11/14 10:19:55 大学英语四六级考试
2017大学英语四级词汇练习题及答案(12)大学英语四六级考试
  • 【重磅推荐】2017年6月英语四六级425通关全程班!新东方专属资料免费配送!

  •   1.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

      A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

      2.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

      A. detective B.president C.manager D.director

      3.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

      A. devote B.district C.interfere D.wander

      4.We can not _______ all the magazines together.

      A. route B.draw C.thread D.bind

      5.What he said in the meeting _______ everybody present.

      A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

      6.Some lazy men would rather _______ than work.

      A. indicate B.declare C.solve D.starve

      7.This boy was _______ for what he had done in the class.

      A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed

      8.Some states in the United States _______ people to carry guns.

      A. apply B.charm C.ignore D.forbid

      9.Carelessness made him fall in his job _______.

      A.interview B.intention C.stomach D.stocking

      10.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

      A. decrease B.create C.define D.delight

      11.Students with _______ problems may apply for student loans

      A. economic B.financial C.male D.economical

      12.Both sugar and salt can ______in water.

      A. desert B.absorb C.dissolve D.involve

      13.I have not heard anything from him since his _______.

      A. departure B.fault C.foundation D.acciptance

      14.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

      A. conduct B.stoop Cmit D.sweat

      15.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

      A. connected B.sustained C.associated D.suspended

      参考答案:

      1.A 2.D 3.C 4.D 5.A

      6.D 7.A 8.D 9.A 10.C

      11.B 12.C 13.A 14.C 15.D
    大学英语四六级考试